Om oss

Salangen-Nyheter ekspanderer

Etter tre års produksjon av web-tv, ser eieren av Salangen-Nyheter seg nødt til å danne en egen avdeling i selskapet til og serve alle henvendelser vi har fått, og får fremover. I dag er vi tre faste medarbeidere som jobber med web-tv produksjon, ellers leier vi inn folk etter behov.

Vi har pr. dags dato faste oppdrag som overføring av kommunestyremøter i fire kommuner i Sør Troms. Vi har også hatt oppdrag for Heiafestivaen, Riddu Riddu, Isogaisa, Millionfisken, Lavangsvekka, Troms Arbeiderparti og Dyrøyseminaret. Se her for å få en smakebit av våre direkte-overføringer fra festivaler og konferanser.

Vi leverer også video og reportasjer til NRK og TV2, samt bildematriale til blant annet VG og Dagbladet og lokalaviser som Troms Folkeblad og Fremover. Vi har også lang erfaring i streaming av debattmøter.

Ellers leverer vi ferdige produksjoner til lag og foreninger, som konserter og annet til faste priser. Vi lager også reklame/informasjonsfilmer til bedrifter og kommuner, overfører forelesninger og seminarer direkte på web-tv. Vi er i dag også leverandør av samiske nyheter på web-tv en gang i uken, i samarbeid Ástávuona giellagoahtie i Lavangen kommune.

Med SN Produksjon sin kompetanse og rette utstyr garanterer vi for ett godt produkt til enhver tid. Ta gjerne kontakt med oss for en uformell prat, eller stikk innom vårt mediehus på Sjøvegan i Salangen kommune.

Våre referanser

 

 

Back